Stel de hoogste eisen voor jouw vergadering in de Hofstad!

Stel de hoogste eisen voor jouw vergadering in de Hofstad!

Jullie eigen kantoor is natuurlijk een gezellige en toffe plek, maar verandering van spijs doet eten. En een heleboel andere dingen. Kies daarom een nieuwe plek uit!

 

Maar waar? Den Haag is groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. Leuk hoor, zo veel keuze, alleen wordt het lastig wanneer elke plek extreem geschikt is. Of lijkt. Want uit de vele vergaderlocaties in Den Haag kies je alleen degene die op alle fronten perfect scoort. Welke dat zijn? Deels ligt dat aan persoonlijke voorkeuren, maar ook praktische overwegingen spelen een grote rol. Want zodra er voor iemand iets aan schort, loopt een vergadering snel op niets uit.

 

Om dat te voorkomen hebben we hieronder een lijstje opgesteld met eisen die je mag stellen aan vergaderlocaties waar dan ook. Dit helpt je met het organiseren van een super geslaagd zakelijk gesprek!

Omgeving

Niet alleen je eigen uitstraling is van groot belang om de sfeer erin te houden tijdens een vergadering. Ook die van de plek waar je bent. Een somber interieur werkt gewoon niet inspirerend op de geest en de creatieve inborst! Het liefste kies je dan ook voor een ruimte die omgeven is van natuurlijk licht en voorzien is van alle mogelijke luxe. Nou ja, dat hoeft nog net eens. Zolang je maar in een inspirerende en rustgevende zaal bent, krijg je al voldoende input en feedback van alle aanwezigen. En jij doet natuurlijk ook vrolijk mee!

 

Neem bij het uitzoeken van een fijne omgeving zowel in- als exterieur mee.

Ruimte

Heb je eenmaal iets moois op het oog, is het niet ruim genoeg. Toch maar doen? Nee, absoluut niet! Idealiter kies je voor een plek waarvan je de indeling helemaal zelf kunt bepalen. Zeker wanneer je meer tafels of stoelen nodig hebt dan er oorspronkelijk in de zaal aanwezig zijn. Wat de situatie ook is, je hebt er niks aan wanneer je de mensen die je hebt uitgenodigd te weinig bewegingsruimte gunt. Geloof ons, dat wordt namelijk een héééééle lange vergadering…

Bereikbaarheid

Altijd handig om te weten waar de bewuste locatie is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de andere deelnemers aan de vergadering. Een routebeschrijving voor iedereen die niet bekend is in Den Haag komt dan enorm goed uit. Verwijs ze dan ook door naar parkeerplekken, treinstations, tramhaltes en busperrons.

Faciliteiten

Elektronische apparatuur zoals laptops en beamers kunnen ervoor zorgen dat jouw verhaal beter overkomt. En datzelfde geldt voor andere deelnemers. Maar bespaar jezelf een hoop gesjouw door eerst eens uit te zoeken wat er al in en rond de zaal aanwezig is. Misschien kan het personeel wel helpen met het aansluiten, voor zover dat nog nodig is.

Catering

Honger en dorst zullen na een tijdje ongenadig toeslaan. Geef je er niet aan toe, dan zullen concentratie en participatie verder afnemen. En de onweers stemming zal juist een groei doormaken. Zorg dan ook goed voor de inwendige mens en laat – eventueel extern – een uitgebreide catering aanrukken met koffie, thee, koude dranken, broodjes en ander lekkers.