Touchbar verbetert gebruiksgemak Macbook Pro

Touchbar verbetert gebruiksgemak Macbook Pro

In de nieuwste versie van de Macbook Pro is een krachtige tool gebouwd, de touchbar. Dat is een contextgevoelige balk, die bedieningselementen bevat voor alle applicaties. De knoppen op de touchbar wijzigen per toepassing. Bij audio- en video apps kun je bijvoorbeeld het volume met de touchbar instellen. In Microsoft applicaties bevat de touchbar opties om tekst op te maken. De plaats, grootte en lengte van de touchbar is ook afhankelijk van de context. Door deze extra balk kan er sneller worden gewerkt. Alleen de touchbar al is een goede reden om op zoek te gaan naar een Macbook aanbieding.

 

Andere features

De touchbar is een nieuwe tool op de Macbook Pro, maar deze legendarische mobiele computer heeft in het verleden al bewezen een geweldig product van Apple te zijn. De nieuwste modellen van de Macbook Pro zijn leverbaar in een 13 inch en 15 inch versie. Er is keus uit enkele krachtige processoren voor optimale verwerkingssnelheid en SSD’s voor de gegevensopslag. Uiteraard werkt de Macbook Pro op het Apple besturingssysteem. Je kan er alle werkzaamheden mee doen die ook op Windows laptops kunnen worden uitgevoerd. Er zijn winkels waar men korting op Apple producten geeft. Dat is een goede kans om een Macbook Pro voordelig aan te schaffen.

 

Alle Apple aanbiedingen bij elkaar

Het is nogal een klus om van alle verkopers van Apple producten de aanbiedingen te vinden. Vooral als je op zoek bent naar een bepaald model van een product van Apple is het lastig om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Dat kun je sneller en handiger doen op het platform Mac Aanbiedingen. Daar zijn de aanbiedingen zowel op winkel als op model geordend. Je kunt dus meteen zien of het product en het model dat je graag wilt kopen bij meerdere winkels wordt aangeboden. Als dat zo is, kun je kiezen voor de winkel met de laagste prijs.