Hoe geef je jouw slaapkamer een nieuwe look? Gebruik deze tips!

Hoe geef je jouw slaapkamer een nieuwe look? Gebruik deze tips!

Wil je jouw slaapkamer en keer stevig onder handen nemen en de looks van je slaapkamer interieur moderniseren? Dat kun je op verschillende manieren aanpakken. In dit artikel hebben we de beste tips voor je op een rijtje gezet om, bijvoorbeeld met nieuw behang, mooie led-verlichting of stijlvol slaapkamermeubilair van Epoxy Studio, je slaapkamer een stilistische update te geven. Doe je voordeel met onze adviezen en slaap straks nog lekker!

Kies voor een mooi bijzettafeltje

Tegenwoordig zijn slaapkamers niet alleen meer ruimtes om je nachtrust in te pakken, maar ook plekken waar jij je moet kunnen ontspannen. Je kunt je slaapruimte functioneler maken, door er een duurzame bijzettafel van Epoxy Studio nabij Rotterdam in te zetten met eventueel een stoel erbij. De epoxy tafel kun je gebruiken om leuke accessoires op te zetten, zoals een plantje, boeken, je wekker of andere spullen!

Verplaats je bed

Slaapkamers krijgen meteen een andere look en uitstraling als je jouw bed verplaatst. Dit kost je niets, maar is wel effectief om de sfeer in je slaapkamer bij te sturen. Wissel bijvoorbeeld de kledingkast en je bed om, zodat je slaapkamer er meteen anders uit komt te zien.

Een nieuw kleurtje op de muur met verf of behang

Zeer effectief voor een grondige make-over, is het aanpassen van de basiskleuren in de slaapkamer. Dit kun je het snelst doen door het behang te moderniseren of door een goede muurverf te kopen en de muren te schilderen. Kies dan meteen voor een wat lichter kleurtje, want dan lijkt je slaapkamer direct een stuk groter.

Ook met verlichting kun je veel bereiken

Een voordelige manier om je slaapkamer een frisse look te geven, is door vrolijke, romantische en/of sfeervolle led-strips langs de muurranden of plafondranden te plaatsen. Tegenwoordig kun je voor een paar tientjes prachtige led-strips kopen, die reageren op beweging of die via een schakelaar aan- en uitgezet kunnen worden.

 

Personaliseer je slaapkamer met persoonlijke spulletjes of foto’s

Een slaapkamer wordt snel intiemer en gezelliger als je ervoor kiest om deze ruimte wat persoonlijker in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een open kledingkast en gebruik een van de planken om jouw verzameling sieraden, een paar gezinsfoto’s of vakantiesouvenirs op te zetten. Ook een plankje met je favoriete boeken is een prima idee voor een persoonlijk ingerichte slaapkamer.