Herstel je huid met een filler behandeling

Herstel je huid met een filler behandeling

Als je van plan bent om een behandeling te nemen met fillers, dan zal de behandeling ervoor zorgen om de volume en stevigheid van je huid te verbeteren. Door de behandeling zullen de lijnen en rimpels gaan verminderen, hierdoor zal je een mooie, natuurlijke en frissere uitstraling krijgen. Een filler behandeling kan ook ingezet worden om de lippen volume te kunnen geven, je neus te corrigeren of om littekens te kunnen verbeteren. Een filler behandeling kan op verschillende lichaamsdelen gedaan worden.

Wat wordt er precies bedoeld met een filler behandeling

Wist je dat de huid van een mens dagelijks hyaluronzuur en collageen aanmaakt? Deze stoffen zullen ervoor zorgen dat de huid goed gehydrateerd, stevig en glad zal blijven. Als we ouder worden zul je merken dat de huid ook minder hyaluronzuur en collageen zal aanmaken. Hierdoor zal je huid slapper worden, uitdrogen en kunnen er rimpels gaan ontstaan. Met een filler behandeling zul je zien dat je huid er gehydrateerd, stevig en glad uit zal blijven zien. De filler die ze voor een behandeling gebruiken is een soort gel die een hyaluronzuur bevat. Dit zal erg overeenkomen met je eigen stof hyaluronzuur wat je in je lichaam hebt zitten. Het is afhankelijk welk soort filler er gebruikt wordt, anders kan er altijd nog een collageenstimulator aan toegevoegd zijn. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Hoe werkt een behandeling?

Met een filler behandeling zal er een filler in je huid geplaatst worden. Deze injectie zit vol met hyaluronzuur. De injectie met hyaluronzuur zal op de plaatsen waar je volumeverlies en rimpels te kort hebt weer aangevuld worden. Je zult merken dat je huid het volume weer terug krijgt en de huid strakker wordt. Hierdoor zullen de lijnen en rimpels verminderd worden en zal je een mooiere, natuurlijke en frissere uitstraling krijgen.

Fillers kunnen ook ingezet worden om je neus te laten corrigeren of om het volume van de lippen te kunnen verbeteren. Naast je neus en lippen kun je ook littekens laten verbeteren.

De werking van de fillers

Doordat de mens ouder wordt zal de productie van hyaluronzuur van de huid ook afnemen. De huid zal steeds minder collageen aanmaken waardoor de huid zal verslappen. Met een filler die vol zit met hyaluronzuur en nog een stofje die de huid zal stimuleren om nog meer collageen aan te kunnen maken. Zal het de huid er weer mooier, natuurlijker en frisser uit laten zien. Je zult merken dat de huid niet gelijk mooier zal worden.

Waar kunnen fillers voor gebruikt worden?

Je kunt fillers op een aantal lichaamsdelen laten injecteren, namelijk:

–         Je lippen en mond. Door veroudering zullen je lippen dunner worden. Omdat de huid rond je lippen minder elastisch zullen worden, kunnen er ook kleine rimpels gaan ontstaan rondom de mond.

–         Je kin. De contouren van je kin geeft het je gezicht een bepaald profiel.

–         Je oogleden. Door de groeven tussen je onderooglid en de grens met je wangen kan het voorkomen dat de ogen een vermoeide uitstraling zal gaan geven.