Louis Vuitton sjaals van Divone

Louis Vuitton sjaals van Divone

Louis Vuitton sjaal

Een echt collectorsitem voor de modebewuste vrouw; een echte Louis Vuitton sjaal. De sjaals zijn van extreem hoge kwaliteit en kunnen gedragen worden in ieder seizoen, of het nu winter of zomer is. De sjaals zijn tijdloos en uniek en kunnen gecombineerd worden met ieder ander item van de Louis Vuitton-collectie. Een sjaal van Louis Vuitton is een echte must-have en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Het bekende patroon met de L en de V is kenmerkend voor het merk en zie je dan ook terug in ieder ontwerp. Divone heeft verschillende sjaals van Louis Vuitton in het assortiment, zoals een blauwe popsjaal, de Louis Vuitton Jonas Wood sjaal en de bekende bruine sjaals met luipaardenprintje. Voor het gehele assortiment kun je hebt best op de website van Divone kijken.

Bruine sjaal

De bruine variant van Louis Vuitton is waarschijnlijk wel de meest bekende sjaal van de collectie. De sjaal is van hoogwaardige kwaliteit en beschermt tegen kou, wind en regen. Bovendien ziet de sjaal er modieus en fashionable uit. De bruine kleur is goed te combineren met andere ‘standaardkleuren’ zoals wit, oker en zwart. De bruine sjaal is ook verkrijgbaar in een volledige panter- of luipaardenprint; een print die helemaal in is. Andere printjes zijn ook te verkrijgen, zoals een schaakbordpatroon en verschillende kleurtinten. Zo kun je er ook voor kiezen om het LV-patroon in een glansstof te hebben of juist wat vinder fel en in een kleur die wat zachter is. De stof van de sjaal is heel soepel en valt mooi om de hals. De rand van de sjaal is voorzien van franjes. De sjaal is ook verkrijgbaar in een dikker stof, Kasjmier, waardoor de sjaal een ideale sjaal voor de koudere herfst- en winterperiode is.

Divone

Op zoek naar luxe modeartikelen, sieraden en andere accessoires? Bij Divone vind je onder andere de mooiste oorbellen, ringen, haaraccessoires, tassen, schoenen en kleding. Ook vind je hier items van luxe en dure merken zoals Louis Vuitton, Armani en Gucci. Je kunt hier terecht met iedere portemonnee, want Divone gaat voor de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Je betaalt nooit te veel en mag er vanuit gaan dat je aankopen lang mee gaan. Heb je alsnog een klacht, vraag of opmerking? Dan kun je snel terecht bij de klantenservice die te bereiken is door te bellen, te appen of te mailen. Service staat hoog in het vaandel en daarom is verzending altijd gratis. Bovendien krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort wanneer je niet tevreden bent.