Veel producten om monddroogheid goed aan te pakken

Veel producten om monddroogheid goed aan te pakken

Een droge mond kun je tegengaan door voldoende te drinken maar dat is niet altijd voor iedereen genoeg. Om het probleem dan toch te kunnen bestrijden is het aan te raden een goed middel te kiezen dat er speciaal voor ontwikkeld is. Hierbij kun je onder andere denken aan speciale tandpasta, spray, mondwater, pastilles of kauwgom die monddroogheid tegen gaan en die vaak nog meer problemen aanpakken in de mond.

 

Kijk goed welk product het meest effectief is voor jouw probleem

Kijk altijd goed waar het probleem precies zit en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Het is daarbij zaak dat je een product neemt dat de kwaal bestrijdt maar ook iets kiest dat voor jou handig en prettig is om te gebruiken. Er zijn talloze producten op de markt die monddroogheid tegen gaan dus de kans is aanzienlijk dat ook jij iets vindt waar je baat bij hebt.

 

Kauwgom die veilig te gebruiken is

Kies je voor kauwgom? Dan is deze nagenoeg overal en altijd te gebruiken, dus dat is zeker

een voordeel. Let goed op dat je kiest voor een soort die zoveel mogelijk natuurlijk is. Zijn er veel kunstmatige stoffen aan de kauwgom toegevoegd? Dan heb je grote kans dat het middel meer bijwerkingen heeft dan je lief is. Bij een volkomen biologisch product zoals Moist-R™ weet je zeker dat de kauwgom veilig in het gebruik is en hoef je niet bang te zijn voor vervelende bijwerkingen.

 

Kenmerken van de Moist-R™ kauwgom

De kauwgom is zacht, heeft een milde smaak en een neutrale zuurgraad waardoor de zuurbalans in je mond niet verstoord wordt en het tandglazuur niet wordt aangetast. Bovendien zorgt de aanwezige xylitol (gewonnen uit berkenhars) voor meer speekselaanmaak waardoor je mond vanzelf minder droog aanvoelt en je de komst van schadelijke bacteriën tegengaat omdat deze zich nu eenmaal minder goed thuis voelen in een vochtigere mond.

 

Welke ingrediënten zitten er in het Lemon mondwater?

Ook mondwater kan prima werken tegen een droge mond. Kies je voor OxyFresh mondwater Lemon dan haal je een middel in huis dat werkt op basis van natuurlijke grondstoffen en dat daarmee dus veilig in het gebruik is. Het middel bevat de werkzame stoffen OxyGene, Aloë Vera, zinklactaat, actieve zuurstof, xylitol en citrus met mint.

 

Wat doet de citrus met mint voor je?

Met name de citrus met mint zorgt voor een direct frisse smaal in de mond en verlicht de droge mond. Het zorgt er samen met de aanwezige Aloë Vera voor dat je zelf meer speeksel aanmaakt. Hiervoor wordt niet alleen je mond minder droog maar deze ook een stuk beter beschermd tegen schadelijke bacteriën. Deze bacteriën houden namelijk helemaal niet van

een vochtige omgeving om zich te vermenigvuldigen. Dus hoe meer speeksel, hoe minder bacteriën en hoe minder kans op een slechte adem die daardoor veroorzaakt kan worden.

 

Koop drie mondverzorgingsproducten in één keer

Je kunt er ook voor kiezen om meer producten te gebruiken die een mond tegengaan als je je niet wilt beperken tot bijvoorbeeld alleen een tandpasta of mondwater. Koop je het Oxyd8 Dry Mouth Pakket dan krijg je drie producten die een droge mond tegengaan. Je kunt er in dat geval voor kiezen tandpasta, mondwater of pastilles te gebruiken maar allemaal mag natuurlijk ook.

 

Producten werken enkel op natuurlijke basis

Aan de producten zijn geen overbodige hulpstoffen zoals alcohol, SLS of suiker toegevoegd omdat deze geen meerwaarde hebben en eerder voor vervelende bijwerkingen kunnen zorgen waar je niet op zit te wachten. Zo werkt alcohol bijvoorbeeld wel ontsmettend, maar het kan tegelijkertijd ook voor wondjes in de mond zorgen en deze nog eens extra uitdrogen dus dan schiet je je doel helaas voorbij.

 

Koop het complete OraRelieve pakket

Als laatste product om mondproblemen en dan hoofdzakelijk een droge mond tegen te gaan noemen we het OraRelieve Droge Mond Pakket. Heb je veel last van een droge mond of andere klachten maar nog niets daarvoor in huis gehaald? Dan is het ideaal om voor een compleet pakket te kiezen. Zo weet je niet alleen zeker dat je meteen alles in huis hebt dat je nodig kunt hebben maar ook dat alle producten goed op elkaar afgestemd zijn en zonder problemen gecombineerd kunnen worden.

 

Welke producten zitten er in het pakket van OraRelieve? De producten die je in het pakket aantreft zijn de volgende: tandpasta, mondwater, mondgel en mondspray. De producten hebben allemaal hun eigen speciale werking en kenmerken dus kijk altijd even goed wat waar het beste voor geschikt is. Ze werken overigens allemaal tegen een droge mond, mede doordat er deels dezelfde ingrediënten inzitten zoals bijvoorbeeld actieve zuurstof en xylitol.

 

Geen schrik voor bijwerkingen

De producten hebben geen kunstmatige toevoegingen zodat deze altijd veilig zijn in het gebruik. Zo zit er geen alcohol, SLS of suiker aan toegevoegd en hoef je niet bang te zijn dat je daardoor last krijgt van bijwerkingen of dat, in het meest vervelende geval, je problemen alleen maar erger worden in plaats van beter. Bepaalde hulpstoffen worden nog wel eens toegevoegd om de illusie te wekken dat een product beter werkt maar dat is niet waar. Dat is echt een fabeltje. En als je er dan nog eens meer klachten door krijgt is dat natuurlijk al helemaal niet prettig.

 

Probeer zeker ieder product eerst goed uit

Je mag natuurlijk één product uit het pakket gebruiken om je probleem met monddroogheid aan te pakken maar meer is ook altijd mogelijk. Heb je nu toch eenmaal alles in huis dan is even uitproberen zeker wel een aanrader. Zo ontdek je snel bij welk van de producten jij het meeste baat hebt maar ook welke je het fijnste vindt om te gebruiken. Zijn ze allemaal prettig? Dan is het handig dat je meteen alles al in huis hebt gehaald en er niet meer extra voor hoeft te shoppen. Zo pak je het mondprobleem meteen effectief aan en los je het zo op dat je er geen last meer van hebt.