Vlieg naar jouw ideale bestemming vanaf Brussel

Vlieg naar jouw ideale bestemming vanaf Brussel

Ga vanuit Nederland naar Brussel airport

Soms kun je goedkoper vliegen vanaf een andere luchthaven dan vanaf eigen bodem. Een goedkope luchthaven die veel low budget vluchten aanbiedt is Brussel airport. Maar hoe kom je makkelijk op Brussel airport zonder veel reistijd kwijt te zijn? En hoe vlieg je vanaf Brussel?

Ga met de Taxi naar de luchthaven

Taxi Brussel airport haalt jou op van huis en zet je direct af voor de juiste vertrekhal. Je hebt zo geen gedonder met reizen, files en sjouwen met bagage. Een taxirit van en naar de luchthaven maakt dat je volledig uitgerust het vliegtuig instapt. Alle officiĆ«le taxi’s beschikken over een vergunning. Het kenteken is dan geel en blauw. Je kunt goedkoop voor enkele tientjes ook een taxi nemen van de luchthaven naar het centrum van Brussel en andersom. Sommige taxi’s zijn ook geschikt voor mindervaliden. Deze reserveer je vooraf. Naast een taxi kun je ook gelijk voor VIP en luxe gaan door met een limousine naar de luchthaven te worden gebracht. Leuk voor zakelijke vluchten en bedrijfsuitjes bijvoorbeeld.

Vliegen vanaf luchthaven Brussel

Soms kun je heel goedkoop vliegen als jouw ticket geboekt is met vertrek vanaf Brussel. Je betaald op sommige vluchten soms wat minder airport tax dan als je vanaf een andere luchthaven vliegt. Zo krijg je hetzelfde ticket veel voordeliger. Tevens kun je op Brussel airport heerlijk winkelen en eten voordat je gaat vliegen. Als je de auto wilt parkeren zijn er diverse lange en korte parkeermogelijkheden. Zo heb je parkeren met een shuttlebus die de reizigers op de luchthaven afzet. Of je neemt een hotel op Brussel airport waarbij je goedkoop de auto langer tijdens je vakantie kunt parkeren. Met een “on the spot” reservering kun je tevens een auto delen.

Diverse bestemmingen

Vanaf Brussel vlieg je de hele wereld over en naar elk continent. Je kunt gaan voor een onvergetelijke stedentrip naar omliggende landen. Denk aan Parijs, Berlijn, London, Wenen, Praag, Kopenhagen of naar Rome. Ook vlieg je vanaf Brussel naar jouw favoriete middellandse zee bestemming zoals Griekenland, Spanje, Italiƫ en zuid Frankrijk. Boek bijvoorbeeld een lekker hotel met een vlucht en vervoer vanaf Brussel. Of vlieg business class met VIP check in service. De luchthaven biedt alles wat de reiziger wenst voor vertrek om zo comfortabel mogelijk te reizen.