Waarom zou je beveiliger willen worden?

Waarom zou je beveiliger willen worden?

Ben jij iemand die vaak klaarstaat voor mensen in jouw omgeving. Iemand helpen met oversteken, een beginnende ruzie sussen, of iemand met een rolstoel de bus in helpen. Je weet gewoon in veel situaties hoe je mensen moet helpen. Wanneer je jezelf hierin herkent, kan je overwegen om beveiliger te worden. Wil je hier meer over weten? Lees dan zeker even verder. Er staan bij SERIS security nog enkele vacatures voor beveiligers open.

Je hebt te maken met veel doorgroeimogelijkheden

Bij Werkenbijseris.nl bieden we veel extra cursussen en opleidingen aan van alle niveaus. Dit geeft jou veel mogelijkheden en dat is leuk. Er veel mensen die afstuderen als Beveiliger niveau 2, kiezen voor een vervolgstudie Handhaver toezicht en veiligheid niveau 3. Ook hierna kan je weer doorgroeien als je dat zo willen. Heel fijn dus als je ambitieus bent en er niet van houdt om te lang te blijven hangen op hetzelfde niveau. 

Jij zorgt ervoor dat de wereld een stukje veiliger wordt

Je bent erg betrokken bij wat er in de wereld gebeurt en vindt het  belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan leven. Wanneer je in de beveiliging werkt, kun je dit op een heel directe manier doen. Je bent werkzaam in de branche die ervoor zorgt dat iedereen zo veilig mogelijk is en daardoor maak jij de wereld een stukje veiliger. Een heel mooi beroep dus!

Veel werkgelegenheid in deze branche

Er zijn erg veel handhavers en beveiligers nodig nadat alles weer kan en mag na corona. Er zijn veel feesten, festivals en andere gelegenheden waar beveiliger bij nodig zijn. Hierdoor zijn er erg veel baankansen in deze branche. Vooral met bijvoorbeeld een defensie diploma is jouw werkgever gegarandeerd van jouw kennis en discipline. Hiermee ben je een gewild werknemer en krijg je veel waardering als het goed is.