Wat is de beste hondenverzekering

Wat is de beste hondenverzekering

Wanneer je een hond in je gezin hebt en je wilt die graag verzekeren dan ga je op zoek naar een hondenverzekering die toch wel de beste is. Wanneer je op de site van Pet secur kijkt zal je zien dat deze heel wat mooie en aantrekkelijke pakketten heeft. Misschien wel iets voor jouw hond?

De beste hondenverzekering bij Pet secur

Wanneer je een hondenverzekering hebt is dat natuurlijk plezier hebben voor beiden. Jij als baas hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte dure kosten van de dierenarts. Maar ook door de nodige aanvullingen op de pakketten kan je ook nog voor wat extra aanvulling zorgen waardoor de rekeningen niet te hoog oplopen.

Wanneer je hond een vaccinatie krijgt of voor controle moet bij de dierenarts dan weet je wel ongeveer wat je kunt verwachten. Maar wanneer je hond om de één of andere reden een onverwachte operatie krijgt dan sta je toch wel even te kijken als de rekening komt.

Wanneer je ervoor kiest om bij Pet secur je hond te gaan verzekeren kom je er al snel achter dat het de beste hondenverzekering heeft. De voorwaarden zijn ook de beste. Zo is er een brede dekking waarbij ook de heupen en ellebogen meeverzekerd zijn. Ze hebben ook de hoogste uitkering van Nederland. Deze is tot zesduizend euro. Zelfs wanneer je met je hond op vakantie gaat is de verzekering geldig. Moet de hond gecastreerd of gesteriliseerd worden dan is dat ook bij Pet secur mogelijk.

De voordelen van de beste hondenverzekering bij Pet secur

Pet secur is er echt voor dat jij samen met je hond plezier hebt. Dus mochten er dan onverwachte onkosten komen willen we natuurlijk dat je hond goed verzekerd is. De dekking die mag je dan ook helemaal zelf bepalen net als de aanvullingen die je zelf kan kiezen. Je weet dan in elk geval wat je maandelijks aan premie moet betalen. Op die manier houd je de kosten ook zelf in de hand en zijn verrassingen verleden tijd.

Verder zijn er nog de volgende voordelen:

●       Er zijn optimale verhoudingen

●       Het is altijd eerlijk en reëel

●       Er is altijd een gelijkwaardige behandeling

●       Je hebt een persoonlijke afhandeling

●       petsecur.nl is een flexibele verzekeraar

●       Ze hebben de hoogste jaarlijkse uitkering

●       Ze voorkomen hoge onverwachte kosten

●       Ook is er een optimale zorg

●       Het welzijn van je hond gaat voor de winst

●       Je hebt geen wachttijd maar je bent meteen verzekerd

●       Je mag zelf bepalen vanaf wanneer je hond verzekerd is

De nadelen van een hondenverzekering

Je kunt je naar al die voordelen bijna niet voorstellen dat er ook nog nadelen zijn. Nu zijn dit ook niet van die hele grote nadelen maar we willen ze wel delen:

●       Ook als je hond geen gebruik maakt van de medische zorg betaal je de maandelijkse termijn van de hondenverzekering

●       Bij een oudere hond is de premie eigenlijk wel prijzig van de hondenverzekering

●       Door ras gerelateerde aandoeningen kunnen niet alle rassen verzekerd worden